• Novo
Wraith32 V2 35A 32bit BLHeli_32 J DSHOT1200 W32MV2

Wraith32 V2 35A 32bit BLHeli_32 J DSHOT1200 W32MV2

KM 32.58
Tova je dostupna

Iznos

Srećom, FPV Model dobili ovo od proizvodjaca Airbot čim su ih je napravio, i svi naši kupci imaju priliku da budem prvi na svijetu dobiti ove nove BLHeli_32 ESCs.
Wraith32 je manji 6 S verziju koja podržava napon ograničava i sadašnji ograničava kao bistar RGB DOVELO. Kao namještaljka iz FC koristeći Dshot naredbe.
Sada prvi J koja podržava BLHeli_32 je već objavila – u Wraith32 i Wraith32 Plus. Koja provodi u pravilima i hoće li biti podržao na neki ESCs.
Dshot da bar Dshot1200, i po stope na bar 32k Hz sada je podržala.
- Kao napon i sadašnji ograničava. I sadašnji ograničava dodaje zaštita protiv J neuspjeh.
Wraith32 Plus je 6 S sile koja podržava napon ograničava i sadašnji ograničava kao bistar RGB DOVELO. U odnosu na prvom izdanju, Wraith32 V2 ima više kondenzatore pomoći glatko bučno okruženje, a podaci tranmisstion interfejs se nalazi izvan. Umjetna štetu ne podržava povrat novca ili se vrati. Dshot da bar Dshot1200, i po stope na bar 32k Hz sada je podržala. Ali ako želiš najefikasniji trči sa vrlo dobro robustness protiv desync, to je savršen izbor.
Kao drugo to omogućava pakovanje više funkcionalnost. Sve ESCs su ove prepreke, sa BLHeli_32 mogu sada da se preselio u obrtaja dometa, na mjesto gdje je sistem je nizak osjetljivost na njih.
- Kao da je još u budućnosti.
- Kao poboljšana pravcu promijeniti u bidirectional mode. To može da trči ulaz signale s nižim latencije, u brže stopa, izgladi iz OBRTAJA bend, sposoban i napon i sadašnji praćenje i ograničava, kao i nudi izmjene na kocnicu na prestani silu. Povrat novca&Vratiti imaš 7 dana da nas kontaktira i 30 dana da se vrati iz spoj bio je to primio.
- Kao programiran kocnicu na prestani silu.
U Wraith32 J vodi u vezi sa RUKU 32bit kompatibilni ZLOCINIMA. Koji omogućava kontrolu od kocenja stalnih krilo rekvizite.
U Wraith32 V2 je unaprijeđen verzija od prethodne Wraith32 35 A to dolazi sa 1800uf kape na brodu.
Wraith32 je prvi 32bit BLHELI J to upotrebiti najnovije BLheli_32 firmvare na svijetu. Kao što telemetrija funkcionalnost.
1 X Wraith32 V2 35 A 32bit BLHeli_32 J
Povratne
Održavamo visoke standarde u izuzetnosti i bori se za 100% zadovoljstva kupaca!
Ako niste zadovoljni sa naših proizvoda ili usluge molim te kontakt sa nama čim
kao posibile, dat ćemo sve od sebe da se poboljšati kvalitetu dobara i usluga. Ima prostora da raste performans i funkcionalnost.
BLHeli_32 je 3 generacije BLHeli firmvare nakon BLHeli i BLHeli_S. Ako ste u potrazi za mali, moćni blheli_32 sposoban 32bit ESCs, u Wraith32 ESCs sigurno će odgovarati pruža 35 Amps moći. Ako predmet je na svom posedu više od 7 dana,to se smatra kao nekad i nećemo vam ponudim novac ili zamjena. Plaćanje
Prihvati Ponudu.
Pa, šta mogu da povećan ZLOCINIMA brzinom?
Kao prvo, to može da trči ulaz signale s nižim latencije u brže stopa.

O robi

:
:
Kompozitnih Materijala
:
J
:
W32MV2
:
15*30mm
:
Feetech
:
Gume
:
Avione
:
Brzina Kontrolori
:
Skup
:
Sastavio razreda

Slična roba u kategoriji