• Novo
Alkotest Alkohol Tester Profesionalni Policija Digitalni Dah Brzi Odgovor Aparat LCD za Pijane Vozače za CDEN

Alkotest Alkohol Tester Profesionalni Policija Digitalni Dah Brzi Odgovor Aparat LCD za Pijane Vozače za CDEN

KM 32.00
KM 44.98
-29 %
Tova je dostupna

Iznos


Molim te Napomena : Tamo je zaštitni film na vrhu naše proizvod koji može biti otkinuta
Mjere opreza 1. Piće najmanje 20 minuta nakon što je test, jer je alkohol iz probavni sustav da apsorbuju krvi oko 20 minuta. Piće odmah test, rezultati mogu samo odražavaju usta alkohol koncentracija, radije nego krv sadržane u koncentracija alkohol. 2. Ne direktno koristiti hemijsku ili korozivne rješenje da ti obrišem taj proizvod, da izbjegnem protok tečnost u dusnik. 3. Ako je proizvod u visoka koncentracija gas, taj proizvod se ne radi kako treba. 4. Ako se preostali plin u mašini je previše jaka, proizvod neće pokazati rezultate na sljedeći test. Molim te, olako baci proizvod nekoliko puta pustiti unutra proizvoda ispariti. 5. Ako je test je izvršena na slaba baterija moć, tamo će biti odstupanje između testa i vrijednost pravu vrijednost. 6. Je strogo zabranjeno u boju, pesticida, alkohola i druge korozivne gasova ili zagađenje zraka u zatvorenom i koristiti. 7. Neovlašteno popraviti i štete da unutrašnje delovi jer je proizvod kvar.
Operacija alkohola tester
1. Struju
Pritiska drugo Dugme za 1 sekundu,puni ekran prikaži digitalni nakon "bip",tester počinje.
2. Pritiska drugo Dugme za 1 sekundu,struju posle 1 "bip" zvuk. 3 je DOVELO svjetlo u isto vreme i 0000 svjetlo za 1 sekundu.
3. Broji do 20 digitalni se pojavio na ekranu nakon struju, to znači toplo gore vrijeme.
4. Nakon tople i 1 "bip" zvuk,"BLO" će se pojaviti na ekranu.
1) Ako korisnici udarac u tester,ekranu će se pojaviti "10,09,08, onda skoči do 04,03,02,01", onda ""će se pojaviti na ekranu 5 prije rezultate prikazan na ekranu.
2) Ako korisnik ne udarac u tester, tester ću da brojim unazad od 10-01 nakon "BLO", onda "0.000"će biti prikazana na ekranu.
5. Test rezultat će prikazati na ekranu.
1) Ako test rezultat je kao ispod,ZELENO svetlo polako treptanje,to je predstavlja normalno.
2)ŽUTO svetlo treptanje i prateće sa "bip" zvuči podsjećati, to je predstavlja treba da obratite pažnju, da je blizu opasnosti.
3) CRVENO svetlo brzo treptanje i prateće sa žurno "duboko" zvuči podsjećati, to je predstavlja veoma opasno, premašio je navedena test vrijednosti.
6. Napajanje
Pritiska drugo Dugme za 1 sekundu"S" pojavljuje na ekranu treptanje 2 puta nakon 2 "duboko"podsjećati, moć auto-sa.

O robi

:
U-858S
:

Slična roba u kategoriji