• Novo
Ljubičasta Postepeno Boja Objektiv Filter za Cokin P Niz

Ljubičasta Postepeno Boja Objektiv Filter za Cokin P Niz

KM 9.59
Tova je dostupna

Iznos

U strana efekat može također porast ili pad znatno ovisno o pravcu tvoja kamera je ukazao i položaju sunca na nebu.
Specifikacije : Objektiv Filter je SIGURNO za digitalni korisnika, jer digitalni senzora za razliku od film je vrlo nisko izloženost tolerancije Detalj će biti izgubljeni na obje nisko i visoko svjetlo područje Da ispravim ovo, moraš Postepeno Boja Objektiv Filteri za ravnotežu Sklizne u nosilac, Objektiv Filter mogu se uselio gore i dolje, da preobrati diplomirao stopa kao za specijalne dizajn kvadratnih formi, i to je cijeniti puno fotografa Skladu sa Cokin P niz Veličine : 95 x 85 x 2mm/je 3,7 x za 3,3 x 0. Polarizers dramatično smanjiti iznosu od svjetlo do kamera je senzor-često po 2-3 f-prestane (1/4 da 1/8 iznosu od svjetlost). To znači da ako sunce je direktno iznad, u strana efekt će biti najveći blizu horizontu u svim pravcima Međutim, strana filteri treba koristiti oprezno, jer su može uticati negativno na slici. To znači da rizik od zamagljen ručnim sliku ide gore dramatično, i može napraviti neku akciju hica nove Pored toga, koristeći polarizer na široki ugao leća može da se stvori neujednačen ili nerealna gledajući nebo što vidno darkens.
G enerate fotografsko uzbuđenje sa ovaj sjajni efekte stvorio iz originalnog tačka svjetlosti izvori ili sija razmišljanja sa Ljubičastim Postepeno Boja Objektiv Filter za Cokin P Serije. Linearno polarizers su mnogo manje skupi, ali ne može se koristiti sa kamere koje su kroz-u-objektiv (TTL) stubišni i autofocus-znači da je skoro sve digitalno SLR kamere. U otvorenom pucnjave, Objektiv Filter mogu ni posao efikasno sa svjetlo odražava na paru ili u vazduhu čestica prašine da poboljšam nebo je plavo je boja. Koristim svoju kameru je vizir (ili zadnji LCD ekran) da pogled je efekat kao ti okretati strana filter. Oni rade smanjenjem iznosu od odražava svjetlo to dodaje da tvoja kamera je senzore. Ovo može da sadrži strana filteri za smanjenje odsjaj i poboljšati zasićenost, ili jednostavno UV/izmaglicu filteri za pružanje dodatnu zaštitu za pred tvojim objektiv
Objektiv Filter Tip : najčešće koristi filteri za digitalni fotografije uključuju strana (linearno/kružne), UV/izmaglicu, neutralan gustina, diplomirala neutralan gustine i zagrijavanje/hlađenje ili boja filteri Primjer koristi za svaki su navedene u nastavku :
Filter Tip
Primarni Koristiti
Zajednička Tema
Linearno & Kružne Polarizers
Smanji Odsjaj Unaprijediti Zasićenost
Nebo / Vode / Lišće u Pejzaž Fotografije
Neutralan Gustinu (ND)
Produžiti Izloženost Vremena
Vodopadi, Rijeka
pod svjetlo
Diplomirao Neutralan Gustinu (GND)
Kontrolu Jaka Svetlost Gradients Smanjiti Vignetting
Dramatično Zapalio Pejzaže
UV / Izmaglicu
Unaprijediti Jasnoće sa Film Pružiti Zaštitu Objektiv
Svaki
Zagrijavanje / Hlađenje
Promjena Balans Bijele
Pejzaže, Pod Vodom, Specijalno Osvetljenje
Linearno & Kružne Strana Filteri : Strana filteri (zvani "polarizers") su možda najvažnije od bilo filter za predeo fotografije.

O robi

Paket:
Da
:
Ljubičasta Postepeno

Slična roba u kategoriji