• Novo
72mm Univerzalni Ispred Objektiva Pokriti sa Remen za Canon

72mm Univerzalni Ispred Objektiva Pokriti sa Remen za Canon

KM 7.93
Tova je dostupna

Iznos

Ako je to slučaj, pritisnite l u jedno prema drugom skinuti poklopac i početi uzimati fotografije. To će štititi tvoj sočivo iz prljam ruke ili slomio
Paket Uključuje : 1 x Ispred Objektiva Pokriti sa Remen za Canon. Naprijed Objektiva pomaže zaštititi ispred element vaš objektiv od prašina, prašina, vlage i uticaj. To se uklapa lako i snugly oko objektiv hood ili senci u oba pucanja položaj ili obrnuto. Stavi poklopac negdje, onda ti se neće sjećati Zamijeniti poklopac nakon svakog koristiti. Dobro za putovanja i držiš leće. Dobro za putovanja i držiš leće uhvatila strane kapu i pukne to na mjesto, to se uklapa dobro, a sočiva su pokriveni
Kako da Ukloni Poklopac?
Standardni objektiv pokriti obično dolazi sa kamerom. Manji digitalni poenta-i-pucaj kamere, kao što nikon-om Coolpix ili Canon Powershot obično imaju objektiv pokriva da automatski povuci, kad te klik dugme za paljenje. Uvek štiti kamera je leća sa Objektiva Zaklon! Držiš rezervnu kapu u svoju opremu torbu za neizbježno izgubio poklopac, previše! Ovo 72mm Objektiva nudi svoje vrijedne opremu zaštitu od ogrebotina i modrica, očuvanje svoje preprodaš. - Možete staviti kameru je kaiš oko vrata za sigurnost Mjesto kažiprst i palac tvoje slobodne ruke oko kapu.)
Detalje :
Jako korisna stvar držati u svoju opremu torbu Profesionalni Objektiva pokriješ kameru sočivo! Sočiva su vrijedne stvari čak i mala ogrebotina mogu mar ih zauvijek Uvek štiti kamera je leća sa objektiva! Držiš rezervnu kapu u svoju opremu torbu za neizbježno izgubio poklopac, previše Ispred Objektiva obuhvaća i ojačana skinuti ispred element zaštitu disk napravljen od kruto plastiku i firma pjene dalje štititi čašu iz štete. Ako staviš u funkciju nešto kao poklopac iznad druge brige onda, samo probaj jedan-nećeš zažaliti!
Specifikacije : Ovo Ispred Objektiva mogu zaštiti tvoje Canon investicija sa iskrenom Canon sociva, teleconverter i kameru tijelo mount kape Ovo Ispred Objektiva može zaštititi prednji i zadnji deo sočiva i teleconverters iz prašine, mrlje i ogrebotine Kameru tijelo mount kape zaštititi ogledalo kutiju i refleks ogledalu kad se objektiva nije označeni niti u kameru tijelo Ovo 72mm Objektiva štiti staklo element objektiv kad nije u upotrebi iz prašine mrlje ogrebotine i više Ovo Objektiva Pokriti je osmišljen za leće sa 72mm promjeru filter Ovo Ispred Poklopac je prašina dokaz, otporan na vodu i štiti objektiv pa Veličine : 72mm/2. Veći SLR i digitalni SLR kamere, kao Canon Pobunjenik, obično imaju skinuti kapke to sa kamerom.
Ja enses su vrijedne stvari čak i mala ogrebotina mogu mar ih zauvijek. Na ove kamere, morat ćeš skinuti poklopac pre nego što se možeš slikati. Takođe pomaže razbiti oblik sočiva, što ih čini manje primijeti da divljine. Pobrini se da nećete moći da spustite poklopac sa litice, ili baci ga u neko piće slučajno.

O robi

Kompatibilni Potpuno:
KENON
Paket:
No
:
is_customized:
Yes
Kalibar:
72mm

Slična roba u kategoriji